Visszajelzések

Köszönöm az elemzést, általad sok eddig számomra rejtett titokra derült fény. Segítségeddel újra tudtam fogalmazni, pontosítani életcéljaim. Saját magam megértésében nélkülözhetetlen tudnivalókkal kedveskedtél. Mindezt profin, jól átgondolt, kedves, részletes és figyelemfenntartó előadásban. Bátran ajánlom minden úton járónak, akik megfejteni óhajtják önmaguk rejtvényeit. Köszönettel és barátsággal:

rónai Márk

Köszönöm szépen az elemzést és a beszélgetést! Nagyon örülök, hogy ajánlott téged Attila, és tudtunk találkozni, ha csak skype-on is. 🙂 Számomra nagyon érthetően, érzékenyen és rám figyelve magyaráztad el, hogy mit mutat a képletem azokon a területeken, amelyeket meg szerettem volna nézni. Mély belátásra tettem szert bizonyos kérdésekben, és új felismeréseket hozott a beszélgetésünk. Fontos lépés volt  önismereti utamon. Mindenkinek szeretettel ajánlom a veled való közös munkát!

Fehérvári Flóra

Szuper elemzést kaptam, az alapok ismertetésétől a spcifikus részletekbe menő elemekig. Nagyon lényeglátóan és intuitívan tudtad megtalálni, hogy milyen dolgokról érdemes többet beszélnünk, mi az ami segíthet a személyiségfejlődésben, önismeretben. Jó volt rendszerbe foglalva, objektíven, kívülről szemlélni általad a személyiségemben található blokkokat és lehetőségeket, valamint utakat. Hihetetlen energiát kaptam az elemzés után azáltal, hogy rá tudtam látni ezekre a dolgokra. Köszönöm!

Sáró Ágnes

Ami a legmeglepőbb volt számomra, hogy Virág fiatalsága ellenére milyen komoly asztrológia tudással bír, amit remekül ötvöz lelki nézőponttal. Mindezeket kedvessége és lágysága egészíti ki egy különös harmóniává. Végig nagyon élveztem az elemzést, jól érthetően magyarázott, kérdéseimre készséggel és kielégítően válaszolt. Sok általam már ismert tulajdonságom, megerősítette, mégis volt olyan, ami 9 évnyi önismereti munka és 2 védikus asztrológusnál tett látogatás után meglepő volt számomra. Jobban végig gondolva igaza volt és életem korábbi szakaszára láttam rá más megvilágításból, megértésből. Az alapkérdéseimre megkaptam a válaszokat, az iránymutatást és sok hasznos további információval is gazdagabban távoztam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

iLLÉS gÁBOR

Igazából először emésztenem kellett a beszélgetést, majd mikor már észhez tértem hallgattam meg ismét és rágtam át (most is rágom) a hallottakat. Sokat segített abban, hogy az orrom előtt rejtőzködő lehetőségeket észrevegyem, jobban megismerjem önmagam, kibéküljek vele és merjem megélni a jelen(t) életem. Már egyre kevesebbet rágódom a múlton, nem spekulálok annyit. Vannak most is terveim, de nem annyira szerteágazóak, inkább összeszedettek és célzottak. […] Összegezve, úgy érzem sorsfordító volt a találkozásunk még, ha skype-on keresztül is! 🙂 Nagyban hozzátett a pozitív jellemformálásomhoz. Miért volt ekkora hatással? Mert nem végletekben, hanem a végtelenben gondolkodó vagy! 🙂 Segítséget nem órában számolod, empatikus vagy és fontos számodra a visszajelzés. Látszik, hogy az asztrológia hivatásod, mert a másokban érő gyümölcs okoz neked örömöt! 🙂 Még egyszer, nagyon köszönöm és számíts rá, hogy nem utoljára beszéltünk! Kereslek még! 🙂

Hajnal mónika