Személyes elemzés helyszíne

Személyes elemzésre Budapesten, két belvárosi helyszínen van lehetőség, attól függően melyik helyen sikerül az egyeztetett időpontban helyet foglalni. Mindkettő könnyen megközelíthető és az egyeztetés során küldöm hol találkozzunk. Az elemzésen van lehetőség hangfelvételt készíteni, de ennek megvalósításáról kérlek te gondoskodj. (A legtöbb esetben egyszerűen a telefon hangfelvétel funkciója megfelel.)

Kérlek azzal számolj, hogy a személyes találkozó a terembérlés díjával többe kerül (ahogy az az árak fül alatt látható).

  • Be Smart Metal

1085 Budapest

Horánszky utca 12.

Kapucsengő: 2

Bejárat után balra, az ajtón újra 2-es kapucsengő és magasföldszinten a 2. ajtó.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

A 4-6-os villamos Harminckettesek tere megállójától 5 perc, a Kálvin tértől 10 perc sétányira található.

Megközelítés autóval:

Az utcán fizetős parkolási övezet található, hétköznapokon 8-22 óra között 600 Ft/óra a parkolási díj, illetve amennyiben nincs hely kb. 300 méterre van a Pollack Mihály Téri Mélygarázs (1088 Budapest, Pollack Mihály tér) 500 Ft/óra áron.


  • A-Dokk

1097 Budapest,

Vaskapu utcsa 1/B

(Adokk kapucsengő) 1. emelet

Megközelítés tömegközlekedéssel:

A 4-6-os villamos Mester utcai megállója 3 perc sétára található, az ugyancsak 3 percre található Boráros térről pedig a 2-es villamos, a csepeli HÉV, illetve a 23, 54, 55 és 212 számú buszok érhetőek el. Az M3-as metró Corvin negyed metrómegállója gyalog 10 perc távolságra (egy villamosmegállónyira) van.

Megközelítés autóval:

A Mester utcáról a Liliom utcára, majd onnan balra a Vaskapu utcára fordulva lehet az A-Dokkot megközelíteni. A ház előtt fizetős parkolási övezet található (kódja: 0904), ahol hétköznapokon 8-22 óra között kell a parkolásért fizetni, jelenleg 600 Ft/óra díjat. Az utca nem forgalmas, és napközben általában szokott lenni elegendő parkolóhely.

Az A-Dokktól 2 perc sétára található egy parkolóház is (Páva Parkolóház, Mester utca 30-32.), ahol 600 Ft/óra áron lehet parkolni.