Segítők

Az asztrológia egy nagyszerű eszköz önmagunk megismerésének útján, feltárja belső képességeinket és rámutat elakadásainkra. Ha figyelmesek vagyunk, támogat belső felismeréseinkben és utat mutat. Vannak azonban helyzetek, amikor mindez nem elég. Önmagában a felismerés nem mindig lendít tovább. Szeretettel ajánlom a lenti segítő szakembereket, ha mélyebb érzelmi oldással kapcsolatban keresel tapasztalt segítőt.

Szűcs Patrícia

Abban segítek a hozzám fordulónak, hogy megváljon az energiahiányos és elégedetlen formájától, hogy megtapasztalhassa a jóllét állapotát. Támogatom az önismeret útján, mindezt – a kronobiológia, a jóga ill. a reinkarnációs utaztatás önfeltáró eszköztárával – olyan szinten, ami számára biztonságos és elfogadható. Segítem, hogy több életenergiához jusson a stresszoldó módszerek és az egyéni életmód mentorálás által. Elérhetőség: https://szucspatricia.hu/

Illés Gábor (hipno-terápia)

Isten hozott, szeretettel köszöntelek!

1975-ben születtem halak havában. Jó ideje védikus filozófiával, jógapszichológiával és a tudattalan átalakításával haladok magam és a harmónia felé.

Gnóthi szeatuon – Ismerd meg Önmagad.

Nem tudom megmondani, hogy ki vagy, s hogy miként, miért lettél az, aki. Ha szeretnéd mutathatok módszert, hogy mindezekre magad rájöjj.

Azt sem mondhatom meg, hogy ki legyél, de segíthetek, hogy magad eldöntsd.

Nem tudlak megváltoztatni, olyan módszereket kínálok melyekkel magad képes leszel rá.

Mindenki magában hordozza a választ, a megoldást. Lépj be a saját belső univerzumodba, ha szeretnéd egy darabon elkísérlek, támogatlak ezen az úton.

Személyességben hiszek, nem az online térben. Ha mellettem döntesz, kérlek töltsd ki a lenti pár adatot, felhívlak és egyeztetünk hol, hogyan és mikor tudunk találkozni.