Az asztrológiai konzultáció menete

Hogy zajlik az asztrológiai konzultáció?

Az elemzés elsősorban önismereti fókuszú, a benned rejlő belső mintázatokra koncentrálunk, az ebből fakadó sorsra és fejlődési irányra.

Személyes és online elemzésre is van lehetőség.

Nyugati asztrológiai elemzésre számíthatsz. ( A védikus asztrológiát egyelőre csak tanulom, konzultációt még nem tartok.)

Tanácsadás feltételei

  1. Születési időpont, óra perc és helyszín megadása

Ha az óra, perc vonatkozásában csak részben pontosak az adatok, akkor életeseményekből még lehet pontosítani. Ha semmilyen információ nem áll rendelkezésre, akkor érdemes kikérni a kórházból a születési időpontot. A legtöbb esetben az édesanya vagy rokonok szoktak emlékezni a nagyjábóli időpontra, amivel már lehet dolgozni.

Ha valóban semmi, de semmi támpont nem áll rendelkezésre, akkor sajnos nagyon nehéz egy pontos képletet felállítani, ezért felelősen ilyen elemzést nem tudok vállani. (Ebben az esetben a bolygók jegyhelyzete és a köztük lévő fényszögek sok tanulsággal szolgálhatnak, de az élettémák már nem látszanak egyértelműen.)

  1. Életesemények, adatok kitöltése

Az elemzéshez szükségem van a jelentősebb életeseményekre, melyeket a „Bejelentkezek elemzésre” fülön meg lehet adni. Rendelkezésre álló óra, perc adatoknál is fontos ezeket tisztázni, mert a pontosítást minden esetben elvégzem (Más asztrológus által pontosított időpont esetén is). Az életünk történéseinek átgondolásával már el is kezdődhet a hangolódás az elemzésre.

  1. Kérdés, téma felvetése

Mindenről nehéz beszélni, de ha van kérdésed, témád, akkor van egy íve a beszélgetésnek. Ez a találkozó interaktív, rólad szól, az asztrológia azt tükrözi vissza, ami benned zajlik. Gondold át, mi az, amire szeretnél választ kapni, amit szeretnél megérteni. Súlytalan kérdésekre, súlytalan válaszok érkeznek, erre nem érdemes se időt, se pénzt áldozni. Túl sok kérdés szintén szét tudja vinni a fókuszt, ezért célszerű 1 vagy maximum 3 témát/kérdést kiválasztani, ami igazán érdekel. Valószínűleg nem csak ezekről fogunk beszélni (sőt!), de így biztosan olyan információkat kaphatsz, ami aktuálisan érdekel.

  1. Szánd rá az időt!

Egy elemzés 1,5-2 órát vesz igénybe. Addig beszélgetünk, ameddig kérdésed van. Az időpont egyeztetésnél ezzel az idő intervallummal számolj. Lehet hosszabb, lehet rövidebb, nem annyira az órát, mint a minőségi időt nézem.

Kiegészítő információk:

  • Készíts hangfelvételt! Sokan jelezték vissza és magam is tapasztaltam, hogy bizonyos idő elteltével nagyon hasznos újra meghallgatni az elemzést. A hangfelvétel technikai megvalósításáról viszont kérlek te gondoskodj. (A legtöbb esetben egyszerűen a telefon hangfelvételi eszközét használjuk. Skype vagy Zoom esetén van lehetőség videós felvételre is.)
  • Az online tanácsadás felülete Skype vagy Zoom. Skype esetén előtte való nap küldöm az elérhetőséget, Zoom esetén a beszélgetés linkjét. (Online elemzés technikai részletei itt.)
  • Írásos elemzést nem vállalok. Az interaktív beszélgetésben hiszek, ahol azonnali visszacsatolással látszik, hogy bizonyos jegy és bolygóminőségeket hogy élsz meg. Pl.: egy bolygó jelentéseivel könyveket lehet megtölteni, de téged valószínűleg az aktuálisan rád vonatkozó rész érdekel. A kérdések és a beszélgetés során szinte magától kibontakozik, hogy az összetett szimbólumrendszerből mi az, ami téged érint.
  • Jóslással kapcsolatban érdemes máshoz fordulnod. Ahogy a fentiekből látható, a fókusz az önismereten van. Persze ettől még a jövőre vonatkozó tendenciákat is megbeszéljük. Ahogy a nagyra becsült tanárom, Németvölgyi-Nagy Renáta mondja „A jövő állandó fürkészése önmagában nem segít az életminőségünk változásában.”

Ha szeretnéd mélyebb szinten megismerni önmagad, megkapni a belső térképed, várlak szeretettel.