Online elemzés technikai részletei

Az online elemzés felülete Skype vagy Zoom, amit mindenki könnyedén tud kezelni.

  • Zoom elemzés

Az elemzés előtti nap küldöm a beszélgetés linkjét.

Amennyiben még nem használtad a Zoom felületét, semmi gond, így is egyszerű lesz kezelni. Nem szükséges előre telepíteni a gépre, az átküldött linkre kattintva automatikusan elindul a program letöltése. A mentett zoomuslauncher.zip fájlra kétszer rákattintva elindul a telepítés. Ez teljesen automatikus, a végén egyből megjelenik a találkozóhoz való csatlakozás ablaka.

Ha kéred, akkor az elemzésről készítünk felvételt. A beszélgetés után még bizonyos időt igénybe vesz, amíg létrehozza a videót a Zoom, ezért azt nem azonnal, hanem legkésőbb másnap osztom meg veled. Ez azt jelenti, hogy Zoom-on belül a megadott email címed hozzáadom a videóhoz, melyet még 1 hétig le tudsz tölteni az átküldött linken keresztül. Ezt a linket a Zoom küldi ki az email címedre, azaz nem tőlem fog érkezni az üzenet. A tárhelyet muszáj karbantartanom, ezért 1 hét elteltével a felvételt törlöm.

Az elemzés közben mutatom a képletet, így javasolt laptopról vagy asztali gépről bejelentkezni. Ha csak telefon áll rendelkezésre, nem gond, később a felvételen a teljes kép fog látszódni.

  • Skype elemzés

Skype elérhetőségem:

live:.cid.7301e19d4a8f2cb8

elemzes[@]belsoterkep.hu

Horváth Virág Viola (belsoterkep.hu)

A Skype nagyon kényelmes, amennyiben van Skype regisztrációd. Szintén tudunk felvételt készíteni, melyet a beszélgetésből még 30 napig le lehet tölteni.